Головна | Реєстрація | Вхід | RSS  Неділя, 19.05.2024, 00:34




Меню сайту
Календар
Залишилося
Точний час
Погода
Категорії розділу
Новини [66]
Новини Бібліотеки
Пам'ятні дати
Праздники Украины
Мудрі вислови

Каталог статей

Головна » Статті » Бібліотека » Новини

Тиждень дитячого читання

З метою формування читацької культури, стимулювання інтересу до читання, підвищення інтелектуального та духовного потенціалу учнів, посилення ролі книги в освітньому процесі з з 20-24 березня в школі пройшов Тиждень дитячого читання. В ході Тижня шкільним бібліотекарем були проведені заходи. Поповнені класні куточки читача, в бібліотеці оформлено книжкові виставки:"Моя золота полиця", "Я раджу прочитати своїм ровесникам", "Подорожуємо країною казокі", "Наші новинки".

 Можно і далі знайомитись зі списком "Книги - ювіляри 2017 року" і пригадувати чі є тикі книги в нашій бібліотеці.

Для учнів  першого класу відбулося бібліотечне заняття «Посвята в читачі». Метою якого було  ознайомити учнів з правилами користування бібліотекою, графіком роботи, записати юних читачів до бібліотеки, правилами поводження з книжкою. Також подивились мультик «Вовочка в тридевятому царстві».

Дитинство — це той неповторний час, коли мала людина відкриває для себе світ, коли в ній жевріє іскринка творчості, а саме життя є стихією гри, що для дитини — найсерйозніше заняття. Саме добра дитяча книга відіграє важливу роль в житті дитини. Але якщо дитина запитує «А навіщо читати?», чи зможемо ми дати таку ж щиру відповідь, не відбуваючись стереотипними фразами, які діти частіше за все пропускають повз вуха.

  

   

  

  

Категорія: Новини | Додав: alla (18.04.2017)
Переглядів: 411 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Шкільні моменти
Програвач
Сайт живе
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 41

Copyright MyCorp © 2024