Головна | Реєстрація | Вхід | RSS  Четвер, 02.05.2024, 07:27




Меню сайту
Календар
Залишилося
Точний час
Погода
Пам'ятні дати
Праздники Украины
Мудрі вислови

Головна » 2016 » Травень » 24 » Зустріч учнів з поетесою Тетяною Гребенюк
14:07
Зустріч учнів з поетесою Тетяною Гребенюк

12.05.2016 р. відбулася зустріч учнів 5-11 класів з Ізюмською поетесою Гребенюк Тетяною Олександрівною, яка презентувала свою збірку «Вишиванка». ?]Ця збірка - своєрідний зшиток патріотизму і любові, вендета тим, хто підняв хижу руку на рідну Вітчизну. Авторка зуміла передати глибокі почуття, які переживає Україна.

Тетяна Олександрівна - переможець регіонального конкурсу «Вічне слово Кобзаря» (2013 р.), лауреат Всеукраїнського фестивалю «Слобожанський Спас» (2015 р.) та міжнародного конкурсу «Креативна Україна» під гаслом: «Перемогли Гітлера – здолаємо й путлера!» (2015 р.). член творчої асоціації літераторів «Слобожанщина».

Зустріч пройшла в теплій та взаємній атмосфері. У заключному слові заступник директора з виховної роботи С.Є.Павленко від усіх присутніх подякувала поетесі за виступ, побажала творчої наснаги і подальших успіхів у її нелегкій праці. «Хай доля плекає Вас на своїх крилах, хай майорить майбутнє позитивними та яскравими кольорами, а життя дарує тільки радість, щастя і любов».

Переглядів: 761 | Додав: alla | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Шкільні моменти
Програвач
Сайт живе
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 41
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024