Головна | Реєстрація | Вхід | RSS  Субота, 27.04.2024, 18:22




Меню сайту
Календар
Залишилося
Точний час
Погода
Пам'ятні дати
Праздники Украины
Мудрі вислови

Головна » 2015 » Серпень » 10 » Підготовка закладу до нового навчального року
12:15
Підготовка закладу до нового навчального року

В Чистоводівському НВК була проведена робота по підготовці закладу до нового навчального року.  В шкільному підрозділі здійснений поточний ремонт  [ ?] 11 класних кімнат та ігрова для учнів 1 класу, методичний кабінет, коридор (замінені шпалери, відремонтована стеля,пофарбовані вікна, підлога), шкільна їдальня, відремонтований та підшитий металевим профілем  дах ганку школи, засипаний підвал демонтованої котельні (який був небезпекою для закладу), поновлені доріжки та території школи, покошена та прибрана закріплена територія (2,2 га) за навчальним закладом, відремонтований водогін, замінені фільтри на воду.

В дошкільному підрозділі підготовлені ігрова кімната, спальня, підсобні приміщення кухні та котельні. На майданчику побудований власними силами і з використанням матеріалів демонтованої котельні шкільного підрозділу тіньовий павільйон для дітей, вимощені доріжки, відремонтовані східці до дитсадка.  Придбані рушнички та простирадла, частково замінений кухонний та столовий посуд, замінені фільтри на воду, завезений пісок.

Вся робота проведена власними силами без використання бюджетних коштів. Велика вдячність всім працівникам, батькам, нашим спонсорам  Панасенко Л.Д. та Приймак С. Л., які допомогли підготувати заклад до нового навчального року.

  

 

 

 

Переглядів: 547 | Додав: alla | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Шкільні моменти
Програвач
Сайт живе
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 41
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024