Головна | Реєстрація | Вхід | RSS  Субота, 27.04.2024, 10:45




Меню сайту
Календар
Залишилося
Точний час
Погода
Пам'ятні дати
Праздники Украины
Мудрі вислови

Головна » 2015 » Червень » 22 » Інформація про оздоровлення учнів
15:36
Інформація про оздоровлення учнів

З 02.06.2015 по 19.06.2015 в НВК працював табір відпочинку з денним перебуванням «Орлятко». Табір відпочинку працював згідно Статуту. На базі табору функціонувало 3 загони: «Левеня», «Капітошка», «Кока-кола», кожен загін мав свою речівку, девіз та емблему. ?В них було зараховано 45 дітей різних пільгових категорій на основі заяв батьків: 5 дітей, що виховуються самотніми мамами, 14 дітей – діти, які виховуються в багатодітних та малозабезпечених сім’ях, 1 дитина  з групи ризику, 17 дітей – талановиті та обдаровані,  8 дітей – діти працівників агропромислового комплексу та соціальної сфери. Відпочинок здійснюється за рахунок бюджетних кошт. У таборі було організовано одноразове харчування: обід.

Щоб зробити відпочинок дітей максимально комфортним та корисним педагогічний колектив (вихователі, директор табору) регулярно проводили творчі наради, де обговорюються ефективність виховних заходів, вносилися зміни і доповнення.

В таборі проводилася робота учнів в екологічних ланках, були організовані походи  та екскурсії. Незабутніми проходили різноманітні свята, конкурси, вікторини, спортивні ігри та змагання.

Кожен день табірної зміни розпочинався зустріччю дітей з вихователями на ранковій лінійці, де оголошувався план роботи на день. Цікавою та розвиваючою була інтелектуальна гра «Що? Де? Коли?» (перемогла команда «Знатаки»);   діти проявляли  свою обдарованість у «Великому танцювальному турнірі» (найяскравішим був загін «Капітошка»), цікавим для дітей  був конкурс малюнків «Світ очима дітей» перемогу у  якому виборов загін «Левенята»; проведено розважальну вікторину серед ІІ –ІІІ загонів (перемогла збірна команда «Ерудити», які були нагороджені солодощами, активним вболівальником була Василенко Анастасія ) та конкурс на кращий літній букет (найкращу майстерність показали діти ІІ  загону, які представили букет на патріотичну тематику); цікава конкурсна-гра «У джунглях», де учні продемонстрували свої спортивні вміння та навички. 

Всі загони приймали активну участь у підготовці до загально табірних змагань та конкурсів.

Переглядів: 482 | Додав: alla | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Шкільні моменти
Програвач
Сайт живе
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 41
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024