Головна | Реєстрація | Вхід | RSS  Понеділок, 29.04.2024, 13:11




Меню сайту
Календар
Залишилося
Точний час
Погода
Пам'ятні дати
Праздники Украины
Мудрі вислови

Головна » 2017 » Лютий » 18 » Година спілкування "Людське життя - найвища цінність", 6 клас
10:41
Година спілкування "Людське життя - найвища цінність", 6 клас

15 лютого 2017 року була проведена відкрита година спілкування у 6 класі на тему «Людське життя – найвища цінність» (молодий вчитель Іщенко В.В.). Виховна година проходила під девізом «Життя є дар Божий. Ми повинні бе­регти цей дар, як святиню»

Година спілкування пройшла у вигляді круглого столу[ ?], головним завданням було формувати усвідомлене розуміння учнями понят­тя «життя», його унікальності, цінності, значу­щості для кожної особистості; визначити своє місце в ньому; спонукати їх до роздумів над важливими життєвими проблемами; ставлення до власного життя та життя інших лю­дей, як до найвищої цінності; розвивати допитливість, інтерес до навколишнього життя, прагнення з'ясовувати, доводити, міркувати; розвивати вміння, формувати ціннісні судження про гармонійне життя; виховувати наполегливість у досягненні поставленої мети.

Діти були активними учасниками і з задоволенням обговорювали переглянуті відеофрагменти «Життя прекрасне», притча «Банка життя», під час виконання вправи "Квітка цінностей життя" учні на пелюстках квітки записали життєві цінності необхідні для щасливого життя. Вправа "Символ життя" допомогла учням усвідомити в чому саме «символ життя». Виконуючи вправу «Течія річки», у якій річка – ЖИТТЯ, а човники – людські долі; вільна течія – плин часу, класний керівник  запропонував учням на паперових човниках  написати гасла, з якими кожен з учнів думає йти по житті. Завершальною була вправа «Куля мрій», під час якої учні записали свої мрії та почули побажання добра і злагоди, успіхів і натхнення, від Віталія Володимировича.

 

 

Переглядів: 992 | Додав: alla | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Шкільні моменти
Програвач
Сайт живе
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 41
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024