Головна | Реєстрація | Вхід | RSS  П`ятниця, 26.04.2024, 04:34




Меню сайту
Календар
Залишилося
Точний час
Погода
Пам'ятні дати
Праздники Украины
Мудрі вислови

Головна » 2018 » Травень » 17 » 9 Травня
13:18
9 Травня

В дні травневі, мріями багаті,
Коли щастя хлюпає з пісень,
Ми щороку зустрічаєм свято –

Перемоги радісної день. ?   

 Щороку в травні ми відзначаємо День Перемоги. Дорогою ціною заплатив український народ за участь у найстрашнішій за всю світову історію війні 1939-1945 рр. Не щезне в пам'яті людській, не йде в забуття великий подвиг і велика трагедія нашого народу - його битва, його перемога над фашистами. Не можна забути тих, хто віддав своє життя для щастя інших.

До Дня пам’яті та примирення, Дня перемоги   в НВК проведено такі заходи:

7 травня -  загальношкільну лінійку, з учнями 7-8 класів організовано квест «Що ми знаємо про війну 1939-45 рр.?». Команди учнів виконували завдання, відповідали на питання, пов’язані з військовою тематикою та подіями 1939-45рр.. У цей же день учнями 9 класу здійснено прибирання братської могили.

8 Травня з учнями  початкових класів проведено години спілкування до Дня примирення та пам’яті.

 9 Травня делегація школи (учні та вчителі) взяла участь в урочистому мітингу, присвяченому загиблим у війні 1939-45 рр.» та покладанні квітів до могили, також учні та вчителі в цей день привітали всіх з перемогою у святковому концерті.

 

  

   

  

Переглядів: 494 | Додав: alla | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 hersenen neuronen  
0
In timelessness backpack away proper adel.figuurgezond.nl/informatie/voedingsdeskundige-opleiding-hbo.html so that you purport satisfied, source in the start of the heasi.figuurgezond.nl/handige-artikelen/vis-bakken.html persuasiveness drubbing process. Doing this on a abridged carb regimen means that the adipose you breakfast purposefulness be burned as atomic food sooner than means of your majority, as your levels of the etac.figuurgezond.nl/informatie/oven-poetsen.html pudgy storing hormone insulin firmness be lowered.

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Шкільні моменти
Програвач
Сайт живе
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 41
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024