Головна | Реєстрація | Вхід | RSS  Субота, 20.04.2024, 10:51




Меню сайту
Календар
Залишилося
Точний час
Погода
Пам'ятні дати
Праздники Украины
Мудрі вислови

Головна » 2015 » Лютий » 17 » Відкрита виховна година у 6 класі
22:09
Відкрита виховна година у 6 класі

17 лютого класний керівник 6-го класу, Загребельна А.О., провела відкриту виховну годину  на тему: «Батьківщина – рідний край». Виховна година проходила під девізом «Нема без кореня рослини, а нас, людей, без Батьківщини» [ ?]

    За мету класний керівник поставила: формувати уявлення дітей про нашу Батьківщину, про рідний край – Чистоводівку, Ізюмщину, Україну;   виховувати любов та повагу до рідного краю,  почуття патріотизму, гордість за свою Батьківщину; розвивати мислення до написання віршів про Україну.

Класне приміщення було оформлене у національно-патріотичній  атмосфері.

Алла Олександрівна запросила всіх учнів в уявну подорож по нашій  Батьківщині,  яка розпочалася із мальовничого села Чистоводівка, де учні переглянули  відеоматеріали  і ще раз помилувалися красою рідного села, потім подорож була продовжена до найближчого міста Ізюм, де учні мали змогу  згадали чим славиться це місто, наступним етапом був політ по всіх міста нашої чудової України. Під час проведення цього заходу в скорботі й з великою вдячністю було згадано Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя за нашу єдину країну.   Учні записали свої побажання, слова підтримки нашій любій Батьківщині та людям, які на  ній проживають  на паперових голубах та прикріпили їх на дошці де зображена карта України.

Діти брали безпосередньо активну участь у заході, який без сумніву залишив у дитячих серцях любов до культурної спадщини рідного краю, до своєї Батьківщини.

 

Переглядів: 1478 | Додав: alla | Рейтинг: 4.0/4
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Шкільні моменти
Програвач
Сайт живе
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 41
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024