Головна | Реєстрація | Вхід | RSS  П`ятниця, 29.03.2024, 14:17




Меню сайту
Календар
Залишилося
Точний час
Погода
Пам'ятні дати
Праздники Украины
Мудрі вислови

Головна » 2018 » Травень » 8 » Цивільний Захист
14:45
Цивільний Захист

З метою  забезпечення  готовності до дій при загрозі та виникненні надзвичайних ситуацій техногенного, природного та воєнного характеру, можливих терористичних проявів, організованого переведення системи  цивільного захисту з мирного на воєнний час та стійкого управління під час виконання завдань цивільного захисту 27 квітня  пройшли об’єктивні тренування з учасниками навчально – виховного процесу. ?  

Розпочався День цивільного захисту лінійкою, на якій було поставлено завдання перед учнями НВК. У рамках Дня цивільного захисту  було проведено ряд заходів: проведення уроків, вікторин, змагань, конкурсів з питань цивільного захисту та БЖД; перегляд учнями 3-4-х класів відеофільмів «Правила протипожежної безпеки» та учнями 5-8-х класів відеоматеріалів «Соціально-небезпечні явища, які призводять до виникнення пожежі»; для учнів 9-10-х класів проведено  інтерактивне заняття «Перша допомога при опіках та отруєннях чадним газом»;  позакласних заходів в рамках "День цивільного захисту”.

Наприкінці 1-го уроку було оголошено навчальну тривогу «Увага всім!», після якої   навчальний заклад був евакуйований на спортивний майданчик.

Закінчився  День цивільного захисту об’єктивними тренуваннями, підбиттям підсумків та обговоренням результатів проведення Дня цивільного захисту з керівним складом нвк, відповідальними особами та педагогічними працівниками.

 

Переглядів: 1227 | Додав: alla | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Шкільні моменти
Програвач
Сайт живе
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 41
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024